avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare certificat de inmatriculare doar cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare certificat de inmatriculare doar cu atestare fiscala

Buna seara !

In data de 29.10.2017 am cumparat un autoturism inmatriculat in jud. Arges. Nu am reusit inca sa o transcriu pe numele meu deoarece este aglomerat la politie si inca nu mi-a venit randul la programare. Singurul lucru pe care l-am facut este ca am inregistrat-o pe numele meu la finante. Astazi mi-a fost retinut certificatul de inmatriculare si numerele deoarece nu aveam o polita RCA valabila. Domnul agent m-a informat ca imi pot recupera personal certificatul, doar cu o dovada de atestare financiara. Este posibil? Multumesc !

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am fost oprit de către poliție pentru un control ... Adriana0903 Adriana0903 Buna ziua! Am fost oprit de către poliție pentru un control de rutina. In urma controlului s-a constatat că asigurarea RCA era expirata de 2 zile. Mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Temei excludere despagubire pentru rca expirat pagubit. adiardelean77 adiardelean77 Masina mea cu rca expirat a fost avariata de o masina cu rca valabil, in timp ce circulam pe un drum public. Vinovat este soferul cu rca valabil, conform ... (vezi toată discuția)
Asigurare casco instrainare alinaflorentina123 alinaflorentina123 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pe urmatoarea speta: - am cumparat un auto prin contract de vanzare cumparare din Romania; vechiul ... (vezi toată discuția)