avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum pot sa scot un autovehicul de la impozit?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum pot sa scot un autovehicul de la impozit?

Buna ziua,in urma cu ceva timp am vandut o masina unui coleg de munca fara sa facem act de vanzare cumparare pe motiv ca nu ar avea bani sa o inscrie.Acum cand l am cautat ca sa facem actele de vanzare cumparare ca sa o pot scoate de la impozit acesta refuza.Cum as putea sa procedez ca sa scot masina de la impozit avand in vedere ca el refuza sa facem actele? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 07:56, 22 Noiembrie 2017
Aveti martori pentru efectuarea tranzactiei? Trebuie sa il dati in judecata daca nu vrea sa perfecteze actele. Este vina dvs ac ati acceptat sa instrainati masina fara contract de v/c.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina vanduta! bibitu bibitu Buna ziua!Am vandut o Dacia Nova(propietate personala) pe data de 9.02.2010 Am facut contract cumparare-vanzare+radierea+instrainat catre...toate acestea sunt ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara acte vanzare - cumparare appolodor appolodor stie cineva cum pot radia de la fisc un autoturism pe care l-am instrainat unuei persoane pe care nu o mai gasesc si nici nu ma cauta si nici nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)
Probleme cu inmatricularea alexandru88 alexandru88 Salut! Acum ceva timp am cumparat o masina si am facut toate actele cu proprietarul.Toate buna si frumoase,am facut asigurare pe numele meu,si vroiam sa ma ... (vezi toată discuția)