avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... MODIFICARE FISA POST FUNCTIONAR PUBLIC
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

MODIFICARE FISA POST FUNCTIONAR PUBLIC

Se poate adauga la fisa postului unui functionar public ( inspector ) atributii suplimentare (temporare: 3-5 zile/an), pentru aceste noi atributii fiind necesara retinerea garantiei de trei salarii? Se poate modifica aceasta fisa de post pentru intreg compartimentul (14 persoane), asa cum se doreste?
Cred ca e absurd sa opresti la toti salariatii, trei salarii, doar pentru faptul ca postul de casier e vacant!

Alte discuții în legătură

Ce faceti cu angajatul care refuza noi sarcini? Taisa Taisa Buna ziua:) Iar am o belea pe cap. S-a vacantat postul de casier - statut de fct.p. (ocuparea stiti cum e: 7 la 1 si nu e cazul) Nimeni nu vrea sa preia ... (vezi toată discuția)
Transformare unui post de functionar public Viorel Popescu 93 Viorel Popescu 93 Buna ziua, Sunt angajat la primarie in compartimentul investitii si proiecte europene, iar incadrarea mea este ca personal contractual (studii medii), desi am ... (vezi toată discuția)
Refuzul unei decizii de numire carolina_22 carolina_22 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema.prin reorganizarea unei institutii publice in regulamentul de organizare si functionare ... (vezi toată discuția)