avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1638 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Calcul salariu bibliotecar
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Calcul salariu bibliotecar

Buna ziua, ma puteti ajuta cu un calcul salarial si salariul de incadrare in urmataoarea speta : bibliotecar S IA, gradatia 5, clasa de salarizare 67, in luna noiemrie salariul brut este de 3368. ( vechime 20 ani, 15%,spor conditii vatamatoare 15%, fidelitate, 20% si spor vechime ).
In anul 2010, dupa reducere, salariul era de 2095, in prezent salariul este de 3368 (noiembrie 2017), doresc sa va intreb daca este calculat correct, deoarece dupa calculele mele ar trebui sa fie mai mult. De asemenea colegii mei din tara, avand aceeasi clasa, vechime, studii, au un salariu mai mare. As dori un model de calcul si legile care s-au aplicat. Sporurile pentru conditii vatamatoare, fidelitate si neuro sunt abrogate?
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Calcul salarial B_ioanamaria B_ioanamaria Buna ziua, ma puteti ajuta cu un calcul salarial si salariulde incadrare in urmataoarea speta :bibliotecar -clasa de salarizare 34,coeficient de ierarhizare ... (vezi toată discuția)
Calcul salarial si salariul de incadrare B_ioanamaria B_ioanamaria Buna ziua, ma puteti ajuta cu un calcul salarial in urmataoarea speta :bibliotecar -clasa de salarizare 34,coeficient de ierarhizare 2.26 ( vechime 9 ani, ... (vezi toată discuția)
Subiect: drepturi salariale mihaelaberceanu mihaelaberceanu Buna ziua, In luna noiembrie 2016 am participat la concurs pentru functia publica de executie inspector clasa I, grad profesional asistent (conditie ... (vezi toată discuția)