avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Subcontractare lucrari proiectare (prestari servicii)
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Subcontractare lucrari proiectare (prestari servicii)

Buna ziua!
Sunt o societate care are cod caen 7112- obiect principal de activitate servicii de proiectare.
Intrebarea este daca pot contracta o lucrare de proiectare? Eu realizez o parte din proiect, iar o alta parte a proiectului, vreau sa o subcontractez unei alte firme deoarece nu am timpul necesar sa termin acel proiect.
Este corect si legal ?
Eu voi factura toata suma firmei cu care am incheiat contractual
Firma careia I-am dat o parte din lucrare imi factureaza mie valoarea pe care am stabilit-o.
Este corect?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: irina69 , utilizator 11:48, 22 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere subcontractant! razvandicu razvandicu Va deranjez cu o intrebare de care nu sunt sigur care e varianta corecta!Se presupune ca o o anumita lucrare de constructie e realizata de o firma in ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii intre srl si pfa cu acelasi cod caen Calin87 Calin87 Buna ziua, Avand situatia data: SRL cu obiect de activitate 8559 organizeaza cursuri direct catre populatie si taie bon si factura catre clienti. Poate ... (vezi toată discuția)
Tva aferent unui contract extern ksimona ksimona In cadrul contractului extern pe care il avem cu un partener din Italia am utilizat subcontractanti din aceeasi tara. Materialele neparasind tara de ... (vezi toată discuția)