avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ANL, rampa-pentru persoane cu handicap
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ANL, rampa-pentru persoane cu handicap

buna ziua
Sunt o persoana cu dizabilitati locomotorii, ma deplases in scaun rulant, am gradul 1 grav de handicap. As vrea sa stiu daca eu am dreptul la o locuinta ANL? Am fost sa depun dosarul pt locuinta si mi s.a spus ca trebuie sa am un loc de munca...vreau sa mai spun ca am o prietena care e in aceiasi situatie si a primit ANL. Momentan locuisc cu chirie intr.un bloc care e la privat, si la intrare sunt 2 scari si proprietarul nu vrea sa faca rampa mi.a zis ca daca vreau rampa sa.mi fac...e normal asa ceva? nu e de datoria lui sa faca rampa? sau doar blocurile care apartin de stat? Va multumesc?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:20, 23 Noiembrie 2017
Dispozitia in vigoare obliga unitatile de stat sa detina rampa de acces persoane cu handicap
Nu exista dispozitie in vigoare care sa oblige asociatiile de proprietari/dezvoltatorii de condominii sa execute rampe de acces pentru persoane cu handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! eu ca și proprietar al unui apartament in bloc, pot ... mamimanuma mamimanuma Buna ziua! Eu ca și proprietar al unui apartament in bloc, pot fi obligată legal de către asociatie să plătesc o cotă parte la rampa pentru persoane cu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara taxa fireman_mil fireman_mil Buna ziua, Numele meu este Paul Militaru si am achizitionat Wolkswagen Transporter din Germania in ianuarie 2014. Masina este dotata cu lift ... (vezi toată discuția)
Balustrada de protectie la scara blocului Roxa0 Roxa0 Buna seara, Am aflat ca rampa pt persoane cu dizabilitati si balustrada de protectie de la scara blocului, este obligatorie. Celelalte asociatii din zona ... (vezi toată discuția)