avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Solicitare informatii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Solicitare informatii

Buna ziua,
In august 2017 am obtinut un contract de inchirere pt loc de parcare resedinta in sectorul 4.
In luna octombrie 2017, pe acelasi loc de parcare s-a eliberat un alt contract de inchiriere.
Motivatia verbala care mi s-a adus in momentul in care am fost la serviciul parcari, pt ca scris pana in ziua de astazi nu am primit nimic, a fost eroare materiala si nimic mai mult si ca cel caruia i s-a facut contract in octombrie avea prioritate pt ca el a mai avut contract de inchirere in trecut pe acelasi loc.
Anul acesta, pe site-ul PS4 a aparut informarea conform careia, contractele de parcare trebuiau reinnoite pana la data de 31 martie 2017 altfel acordul/contactul se anula.
Spuneti-mi va rog ce credeti ca este de facut,
Multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: Mica4 , utilizator 21:15, 22 Noiembrie 2017
stiu despre ce este vorba si intr-adevar daca nu l-ati reinoit se anuleaza dar daca aveti un contract reinoit si in vigoare si ei au dat locul altuia din greseala, cereti scris o lamurire...care sa vi se dea in scris si sa justifice cu legea, raspunsul.
Mulțumesc frumos pt răspunsul dvs.
Pt mine este primul contract de parcare obținut. Motivația scrisă, când am fost la serv parcari și i am rugat sa mi o înmâneze nu au vrut sa mi o de-a. A trecut mai bine de o luna de când am aflat de aceasta problema. Eu am taxa achitata până la sfârșitul acestui an. Daca consider că este cazul sa ii dau in judecata, pot face acest lucru și anul viitor sau trebuie sa o fac anul acesta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc parcare resedinta sector 4 (platit la zi) sanda procop sanda procop Buna seara! Va rog sa ma consiliati in urmatoarea speta cu referire la detinere/inchiriere loc parcare resedinta: Sant utiluzator loc parcare resedinta sector ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare lisandraa lisandraa buna ziua am o problema si va rog sa ma ajutati : in spatele blocului meu sunt locuri de parcare,am platit un an, apoi doi am mers asa fara plata iar acum o ... (vezi toată discuția)