avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua!- cerere pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua!- cerere pensie anticipata

Cererea este tip sau se face de mâna? Cererea va fi însoțită de copii al unor acte (decizie,buletin,cupon pensie etc.)?! Va mulțumesc anticipat pt răspunsul așteptat !
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2017
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Didinac , utilizator 17:29, 23 Noiembrie 2017
La ce fel de cerere va referiti ?
Cerere de recalculare a pensiei anticipate parțial, Cf legii 216/2017. Am înțeles ca cererile se depun începând de joi 23.nov.2017
Intr-adevar, cererile se depun incepand cu data de 23.12.2017. Nu sunt cereri tipizate.

Uitati un model care poate fi adaptabil Legii 216/2017
[ link extern ]
Mulțumesc mult! Eu înțelesesem ca de mâine 23nov2017! O seara plăcută !
Corect 23.11.2017

Alte discuții în legătură

Am depus cerere pt recalcularea pensiei giorgio24 giorgio24 AM iesit la pensie anticipata partial in octombrie 2014 cu o penalitate de 45%.Am depus cererea de recalculare in 24 -11-2017,dar inca nu s-a marit,am fost si ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata gyuricv gyuricv Buna ziua oare cind trimite guvernul sistemul de calcul pentru recalcularea pensiei anticipate dupa legea 216 din 23 noiembrie 2017 ca dela casa de pensii am ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie anticipata conform legii 216/2017 chinci58 chinci58 Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca exista o modalitate de a solicita aceasta recalculare a pensiei anticipate, prin email, eu locuind in strainatate, La ... (vezi toată discuția)