buna ziua sunt mama de 2 minori, eu am domiciliu la parintii mei la fel si copilassii, am venit in italia si as vrea sa aduc copilasii sa stea cu mine in italia , tatal copiilor nu munceste in tara , nu are o casa, sta cu ambii parinti si un frate intr.o casa cu 2 camere, am proces sa pot sa ii aduc in vacanta , azi astept sa vad daca s,a acceptat, am domiciliu in italia , am de munca sunt cu acte in regula doar ca tatal lor nu vrea sa imi dea semnatura sa ii aduc pe simplul motiv ca mi norii ( 5 si 6 ani) nu cunosc limba, ce ar trebui sa fac ,, am incercat in toate modurile sa cad la pace cu el si nu vrea, eu sunt obligata sa las copii in tara cu parintii mei pana la 18 ani??? pana la 18 ani pana fac copii ,,,,da o pensie alimentara de 200 lei numai caietele speciale au costat 120 lei,,, amdat,,, dati.mi un sfat ,,, am bagat proces sa iau custodia eu , am proces pe 9 01 2018 , nu mai stiu cum sa fac pur si simplu, dati.mi un sfat va rog, va multumesc frumos ( in tara nu pot munci ca sunt la 45 km de oras , am incercat pt 2 ani sa muncesc am muncit dar e foarte greu chirie, chieltuieli, si nu am destui banut ca sa le ofer la copii ceea ce au nevoie, el nu lucreaza din 2013 si nu a lucrat niciodata dar bani de scoala de soferi a avut, masina si,a cumparat , stam foarte aproape de case si pur si simplu nu ii pasa de cei mici , o indignare totala) am dus dovezi peste dovezi de la doamna educatoare cu stampila cu semnatura ca nici nu il cunoaste pe tatal copilasilor, de la medic de familie, de la spital cand am operat.o ca nu a mers niciodata nici un telefon nu a dat,,,,,mai mult de atat nu mai stiu ce sa fac,,,,,
Cel mai recent răspuns:
gi-jane2 , moderator
07:25, 23 Noiembrie 2017