avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia de urmas (vaduva)după soțul decedat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia de urmas (vaduva)după soțul decedat

Bună seara ,cum pot transfera pensia de urmas din Italia (soțul Italian, decedat),în România, într ucat vreau sa mă retrag în tara. Cum se va impozita pensia mea în România? În Italia i mi oprește toate impozitele din pensia mea (și este f corect) ,dar dacă de la Inps Italia ,mi o transfera într un cont bancar ,mi se poate impozita încă odată pensia?am pensie de 900 E pe luna.Mai am vreo treaba cu Casa de pensii din România? Mulțumesc mult anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2017
Panorica, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas ietam ietam Bună ziua! O prietenă are pensie de urmaș de pe urma soțului din Italia. Ea locuiește în România acum, soțul a decedat în feb. (după ce s-a mutat și ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani pensie persoană decedată Ady3v Ady3v Dacă soțul meu este mort,și anul asta ar fi făcut 67 ani,și a lucrat in Italia că marinar,12 ani.....pot solicita statului italian banii depuși pentru ... (vezi toată discuția)
Invalid in italia Stefan88888 Stefan88888 Buna Ziua,eu sunt un invalid cu procentaj de 50/%,in Italia!Acum am un an de când m-am mutat cu familia in Romania!Ce trebuie sa fac?Nu reușesc sa găsesc ... (vezi toată discuția)