trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Conventia de partaj se poate face. De atacat in instanta se poate ataca, insa acum depinde de catre cine si pentru ce motiv. In principiu, nu se poate ataca de catre partile care au convenit.
Apartamentul de care se face discutie valoreaza in jur de 70 de mii de euro,eu cand am facut conventia nu am luat nici un ban dar am semnat ca as fi luat 30000 lei(300 mil) si acum sunt in divort cu sotia
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Va inteleg. NU cred ca mai are rost sa va intreb de ce ati semnat ca ati luat banii daca nu i-ati luat, probabil dvs stiti mai bine ce s-a intamplat. Daca ati fost amenintat cu bataia de exemplu si daca ati semnat sub imperiul acestei temeri, atunci, cel putin teoretic, puteti cere anularea conventiei, insa altfel, nu prea aveti sanse. Desigur, cineva spunea si pe buna dreptate ca, detaliile conteaza.
Trebuie citita conventia de partaj si vazut ce anume cuprinde, care este inventarul si cand s-a facut, despre ce bunuri este vorba si asa mai departe. Altfel nu ne putem da cu parerea. Apelati la un jurist ca sa lectureze conventia.