avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... codul familiei actualizat art.30
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

codul familiei actualizat art.30

se poate face o conventie de partaj daca eu sunt casatorit din 1998 .daca s-a facut deja poate fi atacat in instanta,
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2017
Craescu Costel, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:33, 26 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conventia de partaj se poate face. De atacat in instanta se poate ataca, insa acum depinde de catre cine si pentru ce motiv. In principiu, nu se poate ataca de catre partile care au convenit.
Apartamentul de care se face discutie valoreaza in jur de 70 de mii de euro,eu cand am facut conventia nu am luat nici un ban dar am semnat ca as fi luat 30000 lei(300 mil) si acum sunt in divort cu sotia
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va inteleg. NU cred ca mai are rost sa va intreb de ce ati semnat ca ati luat banii daca nu i-ati luat, probabil dvs stiti mai bine ce s-a intamplat. Daca ati fost amenintat cu bataia de exemplu si daca ati semnat sub imperiul acestei temeri, atunci, cel putin teoretic, puteti cere anularea conventiei, insa altfel, nu prea aveti sanse. Desigur, cineva spunea si pe buna dreptate ca, detaliile conteaza.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2017
trandafir2, moderator
dar la bunurile din casa mai am dreptul
Trebuie citita conventia de partaj si vazut ce anume cuprinde, care este inventarul si cand s-a facut, despre ce bunuri este vorba si asa mai departe. Altfel nu ne putem da cu parerea. Apelati la un jurist ca sa lectureze conventia.

Alte discuții în legătură

Protectia dreptului la viata privata.daune morale. ContSters74561 ContSters74561 Avem trei categorii de infractiuni care aduc atingere vietii private: - cele prin care se violeaza intimitatea(violarea de domiciliu, violarea secretului ... (vezi toată discuția)
Violare corespondenta sau nu? SAUNDU SAUNDU Buna seara,doresc o lamurire privitor la un fapt petrecut azi in instanta in care aveam calitatea de pirit.Avocata reclamantilor a depus la dosar trei ... (vezi toată discuția)
Divulgarea unui mail unui tert neagudanion neagudanion Buna ziua O persoana X primeste un mail de la mine iar aceasta il trimite unui tert fara acordul meu . Acest tert imi creaza un prejudiciu folosind acest ... (vezi toată discuția)