avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... codul familiei actualizat art.30
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

codul familiei actualizat art.30

se poate face o conventie de partaj daca eu sunt casatorit din 1998 .daca s-a facut deja poate fi atacat in instanta,
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2017
Craescu Costel, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:33, 26 Noiembrie 2017
Aducerea in instanta ,a desfasuratorului de la telefonul mobil este infractiune daca nu eu sunt titularul numarului si este sotia ,precizez ca nu eu l-am cerut,l-am primit acasa in posta
Depinde pe numele cui era corespondenta, nu ignorati infractiunea de violarea secretului corespondentei art.302 cod penal. Daca credeti ca va poate ajuta in instanta si daca ati intrat legal in posesia desfasuratorului, atunci nu este nicio problema, puteti sa-l utilizati in instanta, sau chiar sa cereti ca titularul sa il puna la dispozitie daca credeti ca foloseste ca proba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia dreptului la viata privata.daune morale. ContSters74561 ContSters74561 Avem trei categorii de infractiuni care aduc atingere vietii private: - cele prin care se violeaza intimitatea(violarea de domiciliu, violarea secretului ... (vezi toată discuția)
Violare corespondenta sau nu? SAUNDU SAUNDU Buna seara,doresc o lamurire privitor la un fapt petrecut azi in instanta in care aveam calitatea de pirit.Avocata reclamantilor a depus la dosar trei ... (vezi toată discuția)
Divulgarea unui mail unui tert neagudanion neagudanion Buna ziua O persoana X primeste un mail de la mine iar aceasta il trimite unui tert fara acordul meu . Acest tert imi creaza un prejudiciu folosind acest ... (vezi toată discuția)