avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Cum se face un inventar
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Cum se face un inventar

Salut.Lucrez la un bar de 4 ani si ceva,cand m-am angajat mi sa spus ca facem inventarul de fata si ce este plus al meu,nimic din toate astea,si-a facut seful socotelile acasa iar mie mi- a spus ca sunt bine,de atunci au trecut 4 ani iar acum la inventar mi sa spus ca sunt lipsa 40000 lei noi,este corecta treaba,

Alte discuții în legătură

Inventar lipsa Cryssy.005 Cryssy.005 Buna ziua, abia ce ma angajasem si eu de o luna intr-un magazin sport. Intre timp am devenit alergica la chimicalele alea si mi-am cerut demisia. Sefa mea a ... (vezi toată discuția)
Inventar cu rezultate diferite, declarație de plată minus obținută prin intimidare. cum mă pot apăra? Cryssy.005 Cryssy.005 Buna ziua, abia ce ma angajasem si eu de o luna intr-un magazin sport. Intre timp am devenit alergica la chimicalele alea si mi-am cerut demisia. Sefa mea a ... (vezi toată discuția)
Data in judecata pentru lipsa la inventar popa1185 popa1185 Buna ziua. V-as fi extrem de recunoscatoare daca m-ati ajuta cu o problema in care am intrat fara sa ma astept si fara nici o vina. Am sa va spun asa in mare. ... (vezi toată discuția)