avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Rambursare cheltuieli medicale in UE
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Rambursare cheltuieli medicale in UE

Pentru rambursarea cheltuielilor reprezentand servicii medicale acordate in Germania este necesara prezentarea in original si traducerea documentelor justificative?
Conform ordinului 729 din 2009, articolul 7 (6), raspunsul ar fi da.
Conform HG 853/2016 documentele ar putea fi prezentate in copie, iar traducerea este in responsabilitatea casei de asigurari de sanatate.
Care din cele doua se aplica?
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2017
Ealexf, utilizator

Alte discuții în legătură

Hg 304/2014 modificata de hg.853/2016, de ce nu are aplicabilitate vis-a-vis de formularul e.126 ? nora-georgeta nora-georgeta Buna ziua. Am depus la Casa de Asigurari de Sanatate formularul E.126 pentru decontare cheltuieli medicale in Franta (consultatie in urgenta, fiind turist si ... (vezi toată discuția)
Pot recupera banii de la cnas? gabrieldobre gabrieldobre lucrez cu contract de munca ca sofer in cehia acum 3 saptamini am avut o problema la genunchi am fost trimis in tara sa o rezolv dar cardul de sanatate emis in ... (vezi toată discuția)
Recuperarea cheltuielilor medicale efectuate in austria, conform ordinului nr. 729/2009 Desideriu Desideriu In luna octombrie 2010 , am depus la Casa de asigurari documentele necesare pentru recuperare cheltuielilor medicale efectuate in Austria , conform ordinului ... (vezi toată discuția)