avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Recuperarea cheltuielilor medicale efectuate in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Recuperarea cheltuielilor medicale efectuate in Austria, conform Ordinului nr. 729/2009

In luna octombrie 2010 , am depus la Casa de asigurari documentele necesare pentru recuperare cheltuielilor medicale efectuate in Austria , conform ordinului 729/2009 . Nici pana in ziua de azi nu am primit suma respectiva .Raspunsul lor a fost ca dosarul se afla la aprobare.
Ce se poate face legal , avand in vedere ca a trecut 1 an si 3 luni de atunci.
Cel mai recent răspuns: Desideriu , utilizator 13:03, 20 Decembrie 2011
Termenul de rambursare prevazut in Ordinul 729/2009 a fost modificat de Ordinul nr. 465/2011 – pentru modificarea Normelor metodologice privind rambursarea si recuperarea cheltuielilor reprezentand asistenta medicala acordata in baza documentelor internationale astfel:
(5) Rambursarea prevăzută la alin. (4) se realizează în termen de maximum 90 de zile de la finalizarea procedurii de verificare şi avizare de către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

www.avocatnet.ro/content/art...
[ link extern ] /
Probabil ca procedura de verificare si avizare nu s-a finalizat inca desi a trecut foarte mult timp. Luati legatura cu ei pentru a vedea ce se intampla, poate mai au nevoie de vreun document desi ar fi trebuit sa il solicite daca era acesta motivul intarzierii.
Sarbatori fericite!
L.C.

Se pare ca este o practica obisnuita dupa cum reiese din povestea de mai jos, asa ca va recomand sa le faceti o vizita cat mai curand: www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Luni, 19 Decembrie 2011
Laura Ciobeica, moderator
Asta este problema . Ei spun ca nu s-a finalizat asa ca termenul de 90 zile se scurge de cand vor muschii lor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea cheltuielilor cu serviciile medicale facute in strainatate de la cjas daniel_ro daniel_ro Buna ziua, Am urmatoarea problema: in aprilie 2009 m-am operat de urgenta in Ungaria. La revenirea in tara, la sfarsitul lunii aprilie 2009 am depus la CJAS ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare ContSters228970 ContSters228970 Pe 18.12.2011 la tv. a vorbit ministrul mediului de recuperarea unei diferente a taxei (fara proces) .Nu am vazut tot ce s-a spus. Stie cineva mai mult? (vezi toată discuția)
Rambursare cheltuieli medicale in ue Ealexf Ealexf Pentru rambursarea cheltuielilor reprezentand servicii medicale acordate in Germania este necesara prezentarea in original si traducerea documentelor ... (vezi toată discuția)