avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa prima inmatriculare

Pe 18.12.2011 la tv. a vorbit ministrul mediului de recuperarea unei diferente a taxei (fara proces) .Nu am vazut tot ce s-a spus. Stie cineva mai mult?
Cel mai recent răspuns: ContSters228970 , utilizator 10:57, 20 Decembrie 2011

...noua taxa de poluare si cum isi vor recupera romanii care au platit-o dupa vechile reguli diferenta de bani. "Vom reduce cu 25% aceasta taxa. Cei care au platit din 2008 o taxa mai mare pentru varianta redusa vor putea sa ceara prin directiile fiscale judetene diferenta".

Articolul integral aici:
[ link extern ]
Sarbatori fericite!
L.C.

Procedura nu este implementata inca, se pare ca ANAF nu stie nimic din spusele utilizatorului care a deschis aceasta discutie:
www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc.Probabil trebuie sa mai asteptam.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen traducãtor minavasile minavasile Buna, am sa dau incurand examen pentru a deveni traducator autorizat de limba italiana, va rog daca este posibil sa imi trimiteti pe e-mail cateva modele de ... (vezi toată discuția)
Recuperarea cheltuielilor medicale efectuate in austria, conform ordinului nr. 729/2009 Desideriu Desideriu In luna octombrie 2010 , am depus la Casa de asigurari documentele necesare pentru recuperare cheltuielilor medicale efectuate in Austria , conform ordinului ... (vezi toată discuția)
Subiecte examen limba italianã cppc solomon_bc solomon_bc Buna sera, as dori sa dau examenul de traducator autorizat-lb.italiana si caut cu disperare pe net orice legat de acest subiect...modele de subiecte ,etc ... (vezi toată discuția)