avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Legea 165/2013 si Decizia 44/2017 a Curtii ...
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Legea 165/2013 si Decizia 44/2017 a Curtii Constitutionale

Daca nu am inceput un proces impotriva Comisiei de Aplicare a Legilor Funciare ( care nu mi a dat nici un raspuns la cererea mea pentru retrocedarea unui teren ) mai am dreptul sa o fac ? Daca da, acum sau in prima luna din 2018 ?

Alte discuții în legătură

Cumparare drept de retrocedare costi.voicu costi.voicu Salutare, Am aflat de la un prieten ca s-ar putea cumpara dreptul de retrocedare de la o persoana care nu a revendicat la timp un teren intravilan. In ... (vezi toată discuția)
Se poate ceda o cota de proprietate contra sulta, la un teren neintabulat? elenagabi elenagabi Vă rog să mă ajutaţi cu o lămurire la următoarea situaţie. În momentul de faţă deţin un teren (în cotă de 100%), însă o rudă a mea a făcut ... (vezi toată discuția)
Primaria tergiverseaza emiterea unei solutii de retrocedare - legea 247/2005 Balaurul Balaurul * Nu este prima data cind autoritatile Administrative nu raspund cererilor inaintate de catre tatal meu spre Prefectura PH sau catre Primaria Cerasu - jud. PH. ... (vezi toată discuția)