avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

V-am mai adresat o intrebare aseara si va multimesc pentru raspuns.
Va rog sa-mi spuneti daca il putem folosi, deoarece platim impozit pe el dar nu s-au facut masuratorile si conform certificatului de succesiune ne revine fiecaruia 3/21 cota parte teren arabil, iar pamantul este lucrat de aceasta sora la care este titlul de proprietate. Ce trebuie facut pentru a intra cu adevarat in posesia terenului? nu doar a certificatului de succesiune si a platii impozitului. Indiviziunea se face la primarie fara titlu de proprietate? Si daca mergem in instanta cam cat dureaza procesul?

Alte discuții în legătură

Succesiune CONDRUT CONDRUT Ce cote succesorale le revin copiilor la un titlu de proprietate cu 7,40 ha pamant, in situatia in care pe titlu figureaza doar mama care este decedata si doar ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate mariana stan mariana stan In urma succesiunii, fiecaruia ia revenit 3/21 cota parte teren arabil in sapte locuri.Noi suntem 7 frati si sase dintre noi vrem sa-l vindem. Problema e ca ... (vezi toată discuția)
Acte teren agricol: succesiune sau uzucapiune? danimik danimik In 1991 tatal meu, fratele lui si verisoara lor au facut cerere (individual) la primaria din localitate pentru retrocedarea a 12 ha de teren agricol care au ... (vezi toată discuția)