avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Probleme cu poprire pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Probleme cu poprire pensie

Bună ziua, socrul meu avea o poprire pe pensie, de 500ron, pentru ca mai are 3 luni și face 70 de ani luna trecuta i au oprit toată pensia, se poate sa procedeze asa?,va multumesc
Cel mai recent răspuns: crisn , utilizator 12:32, 23 Noiembrie 2017
Nu se poate popri toata pensia, doar 1/3 sau daca are mai multe popriri 1/2 din pensie. Vorbiti cu cei de la banca (daca pensia se vireaza prin cont) sau la casa de Pensii. Probabil e o gresala.
Va mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu poprire pensie crisn crisn Bună ziua, socrul meu avea o poprire pe pensie, de 500ron, pentru ca mai are 3 luni și face 70 de ani luna trecuta i au oprit toată pensia, se poate sa ... (vezi toată discuția)
3 popriri pe salariu: una la serviciu de 1/3, două la bancă pe 1/2. cum să procedez ca să-mi recuperez restul de bani? gavriluta80 gavriluta80 Buna ziua! Am poprire pe salariu la 1/3 de către angajator. Am primit poprire și pe contul de salariu din partea aceluiași executor , plus alți ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi Horatziu80 Horatziu80 In urma cu aproximativ 3 saptamani am fost executat silit pentru o datorie veche de 2000ron. In urma executarii, banca la care detin conturile (Reiffeisen) ... (vezi toată discuția)