avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent creștere copil

Am, venit agricol și vreau să îmi depun actele pentru stimulent de creștere copil. Am decizia de la finante pe ultimi doi ani, am si certificat de producător. E obligatoriu să am și PFA? ca să beneficiez de stimulent de creștere copil? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:07, 24 Noiembrie 2017
Adaug. Eu vreau în continuare să lucrez în agricultură, deacee aș vrea să îmi depun actele pentru stimulent și nu pentru indemnizație de creștere copil. Vă rog să mă lămuriți. Multumesc.
Daca aveti dovada ca realizati venituri din agricultura, atunci puteti depune dosarul pentru acordarea stimulentului de inserție.
Da, am dovadă că realizez venituri din agricultură. Am decizia de impunere și certificat de producător. Mai e nevoie altceva?
Cei de la primărie comunei mi au spus că nu se poate dacă nu am PFA.
Cum să fac atunci? Unde să depun dosarul?
Multumesc ananticipat.

Ultima modificare: Vineri, 24 Noiembrie 2017
Flori pop, utilizator
Intrebati la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii se acorda cei 500 lei de la stat daca esti in cic? Claudiacristina Claudiacristina Buna ziua,in prezent ma aflu in cic.Pe actele depuse la agentia pt. prestatii si plati sociale am bifat ca stau 2 ani acasa in cic dar ma gandesc sa ma intorc ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la stimulentul de insertie in favoarea ccc Eu Ana Maria Eu Ana Maria Daca soțul meu beneficiază de la nașterea copilului 3.10.2019 de stimulentul de insertie,poate renunta acum ca sa intre in concediul de creștere a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ioana.crisan ioana.crisan Buna ziua, In prezent beneficiez de stimulent de insertie(de pe activitatea PFA) si as vrea sa trec la indemnizatie crestere copil pana la 2 ani,imi puteti ... (vezi toată discuția)