avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnare cu suspendare, muncă în folosul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnare cu suspendare, muncă în folosul comunității neefectuată. Pot pleca din țară?

Am si eu o inrebare la dumneavoastra, daca am fost comdamnat la 6 luni de inchisoare cu suspendare si 60 de zile facut in folasul comunitati si 2 ani de supraveghere si nu am prestat munca folosul comunitatii si mia expirat suspendarea de 6 luni pot sa plec in strainatate
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
~ Conținut șters la cerere ~
Daca nu respectati măsurile de supraveghere sau nu executati obligaţiile impuse ori stabilite de lege, instanţa revocă suspendarea şi dispune executarea pedepsei.
Daca ă expirat durata supravegherii puteți pleca.
Dacă nu a expirat mai bine așteptați să expiră ca sa nu ajungeți dupa gratii.
Dvs vreti sa spuneti ca au trecut 2 ani si 6 luni de la hotararea ramasa definitiva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in folosul comunitatii! bog28 bog28 Buna seara . As dori sa stiu ce mi se poate intampla daca refuz sa prestez munca in folosul comunitatii? Am o condamnare de 1 an si 6 luni cu suspendare si 60 ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla daca nu ma voi prezenta in țară pentru munca in folosul comunității? Genkidama Genkidama Anu trecut am fost oprit de poliție conducand un autoturism sub influența băuturilor alcoolice si depasind viteza legala... Mi.a fost facut dosar penal si ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am nevoie de raspuns. multumesc Constantin Alex Constantin Alex Buna seara oameni buni Am si eu mai multe intrebari. Am fost condamnat la 3 luni inchisoare cu suspendare pentru posesie marihuana, o cantitate foarte mica, ... (vezi toată discuția)