avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu îngrijire copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu îngrijire copil

Concediu îngrijire copil
Am un băiețel de 1 an și nu beneficrezi de concediu de îngrijire copil, momentan lucrez la o grădiniță și vreau sa va întreb dacă as putea sa beneficiez de acest drept daca în anul 2014_ 2015 am fost studenta la zi, apoi am renunțat la facultate și nu am mai lucrat pana anul acesta în septembrie când bebelușul a împlinit 10 luni. Întrebarea mea este dacă pot sa cumuleze perioada cat am fost studenta (cred ca doar anul 2015 se ia in considerare deoarece trebuie sa fie 12 luni in ultimii 2 ani ) cu lunile astea în care am lucrat pentru ca sa beneficiez de lunile ramase pana la împlinirea vârstei de 2 ani. Nu stiu daca am fost suficient de explicita...multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt studentă în anul al treilea acum. în iulie ... psElena psElena bună ziua! sunt studentă în anul al treilea acum. în iulie am născut. am depus dosarele pentru indemnizație și pentru alocație, pe care le-am și ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie Corincopot Corincopot Baietelul meu implineste 2 ani in ianuarie 2018. Beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului pana la implinirea varstei de 2 ani. Dar incep serviciul ... (vezi toată discuția)
Trecere din ccc1 in ccc2 yamada yamada Pentru primul copil sotia mea iese din concediu crestere copil la 14 ianuarie 2011. Intre timp sotia a mai nascut un bebelus la 30 noiembrie 2010. Ni s-a spus ... (vezi toată discuția)