avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... ref promovare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

ref promovare

- În data de 01 noiembrie 2014, am promovat în grad profesional principal În data de 27 decembrie 2016, am născut o fetiță și am intrat în concediul medical de 126 de zile de concediu maternal inclusiv cu cele 42 de zile obligatoriu de postnatal. După concediul efectuat, am intrat în concediu de odihnă având 15 zile din anul anterior 2016 + zile din anul în curs 2017 pe care le-am efectuat în luna mai 2017. Din 30 mai 2017, a intervenit suspendarea pentru perioada de creștere copil.
- Începând cu 1 noiembrie 2017,am revenit la muncă.
- În cadrul Instituției noastre, s-a luat decizia de a nu se face promovări după cei 3 ani respectiv în noiembrie 2017, urmând ca acestea să se facă în lunile ianuarie-februarie ale anului următor respectiv 2018.
- Menționez că am toate evaluările la zi începând cu 12.04.2007 data angajării, inclusiv anul 2016.
Ținând cont de cele de mai sus, vă rog să îmi spuneți dacă în anul 2018, mă voi încadra pentru promovare, având în vedere că anul 2017 nu va fi complet evaluat.
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatie Estera0908 Estera0908 Am intrat in concediu cu risc in 31 august 2017 si pe 21 aprilie 2018 ar trebui sa nasc dar problema este ca nu mai nu mai prind cele 42 de zile oare mai pot ... (vezi toată discuția)
Concediu medical risc AndreeaRebegea AndreeaRebegea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate. Eu ma aflu in concediu de risc maternal(valabil pana la sfarsitul lunii) si ar fi 90 zile de risc ... (vezi toată discuția)
Concediu medical sarcina si lauzie Druga mihaela Druga mihaela Buna ziua, am.o intrebare, daca am.nascut pe 7 octombrie anul acesta si am intrat in prenatal pe 9 august , pana pe ce data mai am din concediu ,ca sa stiu ... (vezi toată discuția)