avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Am intrat in concediu cu risc in 31 august 2017 si pe 21 aprilie 2018 ar trebui sa nasc dar problema este ca nu mai nu mai prind cele 42 de zile oare mai pot primi indemnizatia?
Cel mai recent răspuns: Trica_xx , utilizator 17:04, 11 Februarie 2018
De ce nu mai prindeti concediu postnatal de 42 de zile?
Am fost la firma la care lucrez sa iau adeverinta pentru medical si pe adeverinta scria ca mai am 41 de zile de concediu
Cand ati intrat in concediu prenatal?
In 31 august 2017
Nu aveti cum sa intrati atunci in concediu de maternitate ..... acesta are o durata de maxim 126 de zile ..

Anterior ati mentionat ca ati intrat in concediu de risc maternal... cat ati stat in acest concediu ?
Ultima modificare: Duminică, 11 Februarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil alex8585 alex8585 Buna seara Am urmatoarele nelamuriri si as dori daca puteti sa ma ajutati cu cateva raspunsuri; 1.am intrat in concediu prenatal pe data de 1 ... (vezi toată discuția)
Urgent - indemnizație ccc, probleme cu continuitatea în muncă SorinStenic SorinStenic Sotia mea este profesor suplinitor, pe data de 31 august ii expira contractul de munca, pe data de 13 august 2017 a nascut, ce trebuie sa faca pentru a ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal/postnatal mirey08 mirey08 lucrez de 3 ani cu CM pe durata nedeterminata in domeniul vanzarilor, iar salariul meu este format din: -salariu fix + bonusari vanzari(variabile de la o luna ... (vezi toată discuția)