avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Am intrat in concediu cu risc in 31 august 2017 si pe 21 aprilie 2018 ar trebui sa nasc dar problema este ca nu mai nu mai prind cele 42 de zile oare mai pot primi indemnizatia?
Cel mai recent răspuns: Trica_xx , utilizator 17:04, 11 Februarie 2018
Am avut 120 de zile concediu cu risc
Daca ati intrat in concediu de maternitate (pre si postnatal) incepand cu 29.12.2017, atunci, presupunand ca veti naste fix pe 21 aprilie, veti fi consumat 114 zile de concediu, insemnand ca v-ar mai ramane doar 12. Sunteti sigura ca despre concediul de maternitate (cod 08) este vorba? Nu cumva sa fie in discutie concediul medical pentru boala obisnuita.

Estera0908 a scris:

Am avut 120 de zile concediu cu risc

Ceva totusi nu e bine. Daca aveti DPN 21.04, inseamna ca acum aveti fix 30s+1z (astazi) si, daca nu este vorba de persoana cu handicap, nu cred ca va da niciun medic concediu pe maternitate la putin peste 20 s, cat ati avut la final de decembrie, adica la 4 luni jumatate de sarcina.

Ar fi util sa scrieti, pe perioade, codul de indemnizatie al concediilor de care ati beneficiat pana in prezent, asa cum sunt ele trecute in caseta dreapta sus, sub stampile, pe formularele de concedii medicale. Sper ca ati pastrat copii dupa acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil alex8585 alex8585 Buna seara Am urmatoarele nelamuriri si as dori daca puteti sa ma ajutati cu cateva raspunsuri; 1.am intrat in concediu prenatal pe data de 1 ... (vezi toată discuția)
Urgent - indemnizație ccc, probleme cu continuitatea în muncă SorinStenic SorinStenic Sotia mea este profesor suplinitor, pe data de 31 august ii expira contractul de munca, pe data de 13 august 2017 a nascut, ce trebuie sa faca pentru a ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal/postnatal mirey08 mirey08 lucrez de 3 ani cu CM pe durata nedeterminata in domeniul vanzarilor, iar salariul meu este format din: -salariu fix + bonusari vanzari(variabile de la o luna ... (vezi toată discuția)