avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Urgent - indemnizație ccc, probleme cu continuitatea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Urgent - indemnizație ccc, probleme cu continuitatea în muncă

Sotia mea este profesor suplinitor, pe data de 31 august ii expira contractul de munca, pe data de 13 august 2017 a nascut, ce trebuie sa faca pentru a beneficia de indemnizatie pentru copil luand in calcul ca sotia mea efectueaza doar 18 zile de concediu de lauzie, iar pana la 42 de zile ii mai trebuie 24 de zile de concediu, iar sotia mea nu mai are loc de munca de la data de 31 august 2017 si nu stie daca mai gaseste post la ISJ ILFOV. Va rugam sa ne ajutati. Multumim mult.
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:27, 25 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sotia dvs poate intra in somaj , din somaj poate intra in continuare in concediu postnatal si apoi in CCC.
Cornel Vasile, Consilier juridic
Dupa ce intra in somaj, concediul postnatal il vom duce la somaj? Va multumesc mult de tot!
SorinStenic, utilizator
Pe perioada concediului de maternitate si a CCC, plata indemnizatiei de somaj este suspendata si se va relua, de unde a ramas, dupa incetarea fiecaruia dintre aceste concedii.

Certificatele medicale le va duce la AJOFM care le calculeaza si le plateste.
Cererea pentru CCC o face catre Agentia de Somaj, iar actele le depuneti la Primaria de care apartine cu domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie si prenatal cu incetarea contractului de munca ovidiumihai32 ovidiumihai32 Buna ziua, Sotia mea ar trebui sa ramana in prenatal pe data de 20 octombrie 2018. Contractul il are pe perioada determinata si ii expira pe data de 31 ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal fractionat irina19867 irina19867 Buna ziua.Sunt profesoara suplinitor, urmeaza sa nasc in 12 august.As avea doua nelamuriri...prima este aceea ca as mai avea 3 saptamani de practica la scoala ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate..... helisstalin helisstalin Sunt profesor suplinitor si am contract de munca pe perioada determinata, pana la 31 aug 2010. Sunt insarcinata si in august 2010 voi fi un 7 luni de sarcina. ... (vezi toată discuția)