avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... autoritate de a semna decizii in numele companiei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

autoritate de a semna decizii in numele companiei

Buna ziua,

Un manager poate semna o decizie de delegare pentru un subordonat? sau trebuie o imputernicire din partea administratorului societatii comerciale?

Va multumesc,

Trebuie vazut in actul constitutiv al societatii care sunt puterile acelui manager.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire asociat radujit radujit Buna ziua, Am urmatoarea situatie: intr-o societate comerciala sunt doi asociati X (51%) si Y (49%). X are calitatea de administrator in societate(nu este ... (vezi toată discuția)
Semnarea deciziei de concediere de catre asistent manager sau inspector ru FRD FRD Poate semna asistentul manager sau inspector RU decizia de concediere in locul administratorului socieatii ? este legal? (vezi toată discuția)
Registrul comertului gabitzaalex gabitzaalex buna ziua, sunt relativ noua pe acest forum si as vrea sa salut pe toti cei ce-l uziteaza. am si eu o intrebare pentru distinsii consultanti: am auzit de ... (vezi toată discuția)