gabitzaalex a scris:
buna ziua,
sunt relativ noua pe acest forum si as vrea sa salut pe toti cei ce-l uziteaza. am si eu o intrebare pentru distinsii consultanti: am auzit de la anumiti colaboratori ca la registrul comertului, pentru a face modificari, pe baza de hotarari ale asociatilor la srl-uri sau alte forme juridice pentru societati este nevoie de imputernicire -ca angajat al respectivei societati comerciale in functia de consilier juridic , sau .... daca nu ai aceasta functie este necesara o procura speciala. este adevarat? eu sunt asistent manager si asociatii ma trimit pe mine cu actele la registru. pana acum 2-3 ani nu au solicitat asa ceva. astept un raspuns,
cu stima,
gabriela
Eu am inteles intrebarea. Deci daca este vorba sa corectezi un act (o HOT AGA, un contract de cesiune, o declaratie pe proprie raspundere, un act constitutiv actualizat) pe langa imputernicirea aia ca reprezinti societatea la ORC ar trebui sa ai si stampila societatii, pentru ca pe langa semnatura si numele in clar va trebui sa si stampilezi acea modificare.