avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Santaj
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Santaj

Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Am muncit la cineva in constructii. Am avut sa ii fac un exterior. Ne am inteles la o anumita suma de bani. Mi sa dat o parte din suma si am muncit de banii respectiv. I am cerut niste bani si nu a vrut sa imi mai dea. A spus ca poate la sfarsit mii va da. Asa ca nu am mai fost la munca. Mi a trimis un mesaj si a spus ca daca nu ii dau 1000 de lei se duce la politie. Si asta a facut. Sa dus la politie si a zis ca am furat. Casa la care am muncit are camere video. Pot dovedi ca sculele cu care am muncit au fost ale mele. El a spus ca i am furat o bormasina. Se poate dovedi ca nu e nimic adevarat. Pot sa il dau in judecata pentru calomnie, santaj sau amenintare? Va mulumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asteptati sa se dispuna o solutie in dosarul penal. In functie de solutie dispusa, puteti depune plangere pentru inducerea in eroare a organelor judiciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insulta si calomnai ContSters194965 ContSters194965 insulta si calomnia mai sunt incriminate penal? daca sunt doar infractiuni de cod civil de ce in urma unor astfel de acuzatii , in paranteza fie spus eram ... (vezi toată discuția)
Plangere penala mericica mericica Buna seara! pe scurt: in urma unei conventii verbale, persoana de buna credinta imprumut o cunostinta cu o suma de bani ..frumusica, bani ce urma sa mi-i ... (vezi toată discuția)
Intrat la apa fara nici o vina marian1973_bc marian1973_bc Buna ziua! Ma numesc Marian, si am o firma de prestari servicii - instalatii. Fac asta din 2000. De curand am fost solicitat de cineva, cu firma de ... (vezi toată discuția)