Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Am muncit la cineva in constructii. Am avut sa ii fac un exterior. Ne am inteles la o anumita suma de bani. Mi sa dat o parte din suma si am muncit de banii respectiv. I am cerut niste bani si nu a vrut sa imi mai dea. A spus ca poate la sfarsit mii va da. Asa ca nu am mai fost la munca. Mi a trimis un mesaj si a spus ca daca nu ii dau 1000 de lei se duce la politie. Si asta a facut. Sa dus la politie si a zis ca am furat. Casa la care am muncit are camere video. Pot dovedi ca sculele cu care am muncit au fost ale mele. El a spus ca i am furat o bormasina. Se poate dovedi ca nu e nimic adevarat. Pot sa il dau in judecata pentru calomnie, santaj sau amenintare? Va mulumesc
Asteptati sa se dispuna o solutie in dosarul penal. In functie de solutie dispusa, puteti depune plangere pentru inducerea in eroare a organelor judiciare.
Plangere penala
mericica
Buna seara!
pe scurt: in urma unei conventii verbale, persoana de buna credinta imprumut o cunostinta cu o suma de bani ..frumusica, bani ce urma sa mi-i ... (vezi toată discuția)