avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... neinceperea urmaririi penale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

neinceperea urmaririi penale

daca am fost 3 persoane inculpate intr un dosar de uz de fals .si am primit acasa o hartie cu neinceperea urmariri penale vu termen pe 12/12/2017 zsii dupa 4 zile am primit rechizitoriu ce inseamna ast?
~ Conținut șters la cerere ~
dar suntem 3 inculpati pt uz se fals,pedeapsa e sub 7 ani,e posibil sa trimita la toti 3 ,neinceperea urmariri penale si sa beneficieze doar unul din ,noi .daca eu nu beneficiez de art318 ncpp,trebuia sa primesc acea hartie de neinceperea urmariri penale ,cu termen in decembrie,si nu trebuia sa am avocat din oficiu in timpul audierilor. multumesc
Mergeti domnule la un avocat sa vada ce hartii ati primit, sa va lamureasca.
Probabil e vorba de renuntare la urmarire penala, NUP nu se mai dispune din 2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

V cezarpopa cezarpopa suntem 3 inculpati intrun dosar de uz de fals ,,si am primit acasa neinceperea urmariri penale,dar dupa 3 zile am primit rechizitoriu,cu trimitere in ... (vezi toată discuția)
Ncpp cezarpopa cezarpopa am primit acsa o citatie pe data de 12/12/2017 de neinceperea urmariri penale art 318,intun dosar de uz de fals ,suntem 3 inculpati iar prejudiciul este de ... (vezi toată discuția)
Citarea inculpatului dupa rezolutia neiceperea urmaririi penale deucu consulting deucu consulting speta este urmatoarea:x dupa ce a fost anchetat de catre politie,ascultat de parchet primeste prin posta rezolutia parchetului accea de neincepere a urmaririi ... (vezi toată discuția)