avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ncpp
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

ncpp

am primit acsa o citatie pe data de 12/12/2017 de neinceperea urmariri penale art 318,intun dosar de uz de fals ,suntem 3 inculpati iar prejudiciul este de 1200o RON. DUPA 3 ZILE AM PRIMIT RECHIZITORIU ACASA CU INCEPEREA URMARIRI PENALE ..DACA AM PRIMIT PRIMA CITATIE DE NEINCEPEREA URMARIRI PENALE ,SI APOI RECHIZITORIU,CE INSEAMNA.DACA EU NU BENEFICIEZ DE ART 318,SI CEILALTI DA ,DE CE AM PRIMIT SI EU CITATIA..BENEFICIEZ SI EU SAU NU DE ART 318
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:49, 28 Noiembrie 2017
Daca ati primit rechizitoriu inseamna ca, nu mai beneficiati de art.318NCPP-Renuntarea la urmarirea penala, deoarece, rechizitoriul este actul procedural prin care este sesizata instanta de judecata..[Art.329NCPP]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neinceperea urmaririi penale cezarpopa cezarpopa daca am fost 3 persoane inculpate intr un dosar de uz de fals .si am primit acasa o hartie cu neinceperea urmariri penale vu termen pe 12/12/2017 zsii dupa 4 ... (vezi toată discuția)
V cezarpopa cezarpopa suntem 3 inculpati intrun dosar de uz de fals ,,si am primit acasa neinceperea urmariri penale,dar dupa 3 zile am primit rechizitoriu,cu trimitere in ... (vezi toată discuția)
Frauda fiscala - cercetare, prejudiciu acoperit Mariancas Mariancas Buna ziua , sunt cercetat in stare de libertate sub control judiciar din 21 noiembrie 2013 , pentru o frauda informatica cu prejudiciul de 5000 de euro, ... (vezi toată discuția)