avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Contract mobilier - ma amana
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Contract mobilier - ma amana

Buna seara,
Am nevoie de ajutorul Dumneavoastra in cazul ce urmeaza...am facut un contract de executie cu un proiectant mobila care desi a intrecut termenul de montaj, ma tot amana, nu-mi raspunde la telefon...face cam ce vrea el. As dori sa stiu ce este de facut in acest caz. Mentionez faptul ca i-am platit jumatate din pretul mobilei, urmand ca dupa montaj cealalta jumatate. Va rog sa imi spuneti ce sa fac? Sa ma duc la politie, sa il amenint ? Multumesc !

Alte discuții în legătură

Montaj mobilier la comanda Stefan Vlad Stefan Vlad Buna seara, Am nevoie de ajutorul Dumneavoastra in cazul ce urmeaza...am facut un contract de executie cu un proiectant mobila care desi a intrecut termenul ... (vezi toată discuția)
Buna seara, in data de 19.06.21 am incheiat un contract pentru ... ciprian.stupar ciprian.stupar Buna seara, In data de 19.06.21 am incheiat un contract pentru executia mobilei de bucatarie + un dressing la apartamentul sotiei mele. Am dat un avans de 70% ... (vezi toată discuția)
Bună seara . in luna ianuarie pe data de 20 am plătit un avans ... domi1 domi1 Bună seara . In luna ianuarie pe data de 20 am plătit un avans pt.mobila la comanda .mai exact 11000 lei reprezentând 50 % din total. Pe contract ... (vezi toată discuția)