avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... În risc maternal la a doua sarcina
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

În risc maternal la a doua sarcina

Am nevoie de ajutor va rog! Sunt în ccc pana pe 18 feb 2018 ( bebe face 2 ani în martie) și sunt însărcinată acum în 2 luni. Când ar trebui sa revin la munca voi avea aproximativ 17 săptămâni de sarcina. La primul bebe angajatorul ma băgat în concediul de risc maternal de la 17 săptămâni. Tatăl nu îndeplinește condițiile pentru ultima luna din ccc. Nelămuririle mele sunt următoarele:
- Când ar trebui sa anunț angajatorul ca sunt însărcinată ca sa ma poată baga în risc maternal. munca se face în picioare și nu are unde sa ma repartizeze?
- Când ar trebui sa depun cererea de revenire din ccc?
- la depunerea cererii ar trebui dus și un concediu ceva? În cazul în care nu vreau sa ma mai duc?
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Din ccc in risc maternal ??? Mariaannn Mariaannn Ma numesc Marian . Sotia mea a nascut pe 18 martie 2016 si acum se afla in ccc pana la 2 ani si este insarcinata in 7 saptamani. Pe ce data trebuie sa se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)
Indemnizație al doilea bebe CamiBis CamiBis Buna ziua. Primul bebe are 1a4l, iar acum sunt însărcinată cu al doilea bebe. In mod normal, ar fi trebuit sa ma reîntorc la munca in Ian(bebe născut pe ... (vezi toată discuția)