avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație al doilea bebe
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație al doilea bebe

Buna ziua. Primul bebe are 1a4l, iar acum sunt însărcinată cu al doilea bebe. In mod normal, ar fi trebuit sa ma reîntorc la munca in Ian(bebe născut pe 2Feb), însă acum cum se va proceda in continuare cu indemnizația? Bebe 2 se va naște anul viitor la sfârșitul lui Feb.
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:23, 5 Iunie 2019
Buna ziua,
Depuneti cerere pentru revenire la serviciu incepand cu data de... ( 2 Ian sau mai devreme...)
Tot atunci anuntati si la primarie ca ati inceput serviciul pentru a va inceta acordarea indemnizatiei pentru CCC.
La revenirea la serviciu anuntati a doua sarcina si solicitati intrarea in concediul maternal si apoi cel de crestere copil, CCC- ati mai urmat procedura si la primul bebe...
Nu uitati sa cereti la primarie, AJPIS, adeverinta cu veniturile avute la primul CCC, in functie de ele se calculeaza valoarea indemnizatiei pentru concediul maternal si CCC
Tatal indeplineste conditiile pentru a beneficia de "luna tatalui"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! cum trebuie sa procedez pentru a intra din ccc1 ... Maria Genoiu Maria Genoiu Buna seara ! Cum trebuie sa procedez pentru a intra din ccc1 in ccc2 fără sa merg la serviciu Primul copil s-a născut pe data de 23-09-2021 iar anul ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ALEXANDRANICOLETA ALEXANDRANICOLETA Buna ziua, sunt in creștere copil, imsa am aflat ca sunt din nou însărcinată urmand sa nasc in 02 2021,actualul concediu terminanduse pe 01 2021,as mai ... (vezi toată discuția)
Sarcina in ccc Playfun Playfun Buna ziua, sunt in CCC pana in 1 octombrie 2020 si sunt insarcinata din nou trebuind sa nasc in martie 2021. Intrebarea este daca pot intra in concediu medical ... (vezi toată discuția)