avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... penalitati prescrise?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

penalitati prescrise?

factura platita de debitor in data de 30.11.2002. Emisa in 30.11.2000. mai pot cere la ora actuala penalitati de intirziere
Cel mai recent răspuns: pui_horatiu , utilizator 11:07, 10 Februarie 2006
Cam tardiv. ..Ai contract valabil in baza caruia sa ceri penalitati?
am. Dar macar dobinda legala o mai pot cere?
imi raspunde cineva?
Draga Michi. Poti cere orice vrea sufletul tau, dar ma indoiesc ca vre-un judecator iti va acorda ceva, atata timp cat factura a fost "platita" in 2002
P.S. Dobanda in raport de ce?
"factura platita de debitor in data de 30.11.2002. Emisa in 30.11.2000. mai pot cere la ora actuala penalitati de intirziere"

asta am scris la inceput. Dobinda pe care vreau sa o cer este din 30.11.2000 pina in 30.11.2002. Acum ai inteles?

Alte discuții în legătură

Dobanda legala la penalitati? ony ony Va salut! Poate ma ajuta si pe mine cineva.... multumesc anticipat.. Am un dosar in care reclamanta solicita penalitati de intarziere si ...dobanda legala la ... (vezi toată discuția)
Prescriptie extinctiva- pretentii Toth Sz. Toth Sz. Printr-o actiune de drept comun, avand obiect pretentii am solicitat prin instanta valorificarea unei creante, care are un fundamanet contractual etc... cert ... (vezi toată discuția)
In legatura cu facturile connex va rog nu ma ocoliti. jokeru4you jokeru4you Buna ziua ....am aceias problema cu neplata facturii connex la fel ca multi altii .....Eu de cativa am renuntat la abonamentul connex pe baza neplatei acesteia ... (vezi toată discuția)