avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Încărcarea loturi seap
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Încărcarea loturi seap

Cine îmi poate spune cum se incarca loturile în seap.menționez ca am o procedura simplificata impartita pe loturi.Eu am ales la secțiunea 3 din anunț împărțirea pe loturi și la anexa B nu mă lasă să le completez. Unde greșesc?
Ultima modificare: Vineri, 24 Noiembrie 2017
alexix, utilizator

Alte discuții în legătură

Calcul pensie limita de varsta - persoana cu handicap preexistent calitatii de asigurat Alexandru Munteanu Alexandru Munteanu Avem urmatoarea speta. Barbat, nascut in mai 1961, perioada de cotizare 30 de ani cu handicap accentuat preexistent. Are un punctaj total de 37.02389 care ... (vezi toată discuția)
Branșament gaze după indiviziune anad8 anad8 Bună seara. Un imobil a fost împărțit între moștenitori în 2 loturi. Un lot are branșament de gaze, lumina. Celalalt, nu. Va rog îmi puteți spune ... (vezi toată discuția)
Achizitii servicii prin licitatie directa, impartire pe loturi membruEvaluator membruEvaluator SPETA: Numar anunt de participare: publicat pe 13.09.2011 Tipul procedurii: Licitatie deschisa Impartire in loturi si trebuie depuse oferte pentru unul sau ... (vezi toată discuția)