avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Branșament gaze după indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Branșament gaze după indiviziune

Bună seara.

Un imobil a fost împărțit între moștenitori în 2 loturi. Un lot are branșament de gaze, lumina. Celalalt, nu. Va rog îmi puteți spune : instalația veche legata la CT după ieșirea din indiviziune, nu poate fi utilizata decât cu acordul ambilor dobanditori de la lot A și B, dar când lui B nu i folosește ba dimpotrivă vrea sa dezafecteze traseul pentru a face reparații la imobilul sau? Menționez faptul ca, Ct (centrala termica) a rămas la lot A iar branșament și contor la lot B, acest lucru îmi creează probleme privind proprietatea privata cât și reparații la imobil.
Ce determina cine poate hotărâ care din loturi poate folosi exclusiv gazele și care dintre cei care au dobândit lot A și lot B trebuie sa ceara de la distribuitor alt proiect de execuție ?
Deoarece am auzit multe opinii.
Va rog, Cine poate deține contract de gaze, lotul B unde au căzut gazele sau ambele loturi A și B.
Care este procedura de obținere a dezafectarii traseu de gaze către instalația interna a lot A, ce trece prin lot B, și care nu folosește lot B unde a căzut branșament de gaze. Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 12 Ianuarie 2024
anad8, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme conducata de incalzire enescu_maria enescu_maria Ce conditii trebuie indeplinite ca o conducta de incalzire sa treaca prin casa scarii iar fiecare apartament sa se branseze pe orizontala?Legea permite acest ... (vezi toată discuția)
Participarea proprietarilor la cheltuielile de reparatii neranegrescu neranegrescu De 8 ani, 11 din cei 20 de proprietari din asocietie, detin legal centrale termice de apartament ( adica cu proiect, avize, acceptul pe semnatura al vecinilor ... (vezi toată discuția)
Igienizare subsol tehnic bloc de locuinte CosticaV CosticaV Locuiesc din 1980 intr-un bloc de locuinte cu 15 apartamente. Cu exceptia unui locatar de la parter, ceilalti locatari si-au montat centrale termice pe gaze ... (vezi toată discuția)