Buna ziua, ma numesc Daniela GRIGORE, avem o doamna care ne.a crescut copilul de la varsta de 1 an si 6 luni (in prezent copilul nostru are 26 ani), cu care am pastrat permanent legatura de atunci. Precizez ca doamna este absolut singura, sotul este decedat de cca 40 ani si nu a avut copii niciodata. Acum cca 10 ani, dansa a lasat, prin testament notarial, apartamentul in care locuieste (fiind proprietara) unei vecine care urma sa aiba grija de dansa. Fiind nemultumita de aceasta vecina, doamna ne roaga pe noi (eu si sotul) sa avem grija de dansa si doreste sa anuleze vechiul testament si sa.l refaca pe numele meu. Doamna este sanatoasa, inclusiv mental, avand doar boli gen diabet, osteooporoza, incepand cu anul 2007, noi oricum o avem in grija noastra, merge cu noi in toate concediile, ii facem cumparaturile, o ducem la medic, etc. Va rog sa.mi spuneti daca pt a schimba testamentul, este nevoie cf legii obligatoriu de certificat IML si de 2 martori, avand in vedere ca poate fi posibil ca vecina dansei sa atace in viitor (dupa decesul doamnei) acest testament. Va multumesc.
Va rog sa aveti amabilitatea de a ne raspunde, va multumesc
Daca pretul nu este sincer si serios si nu e achitat la modul efectiv, este frectie la un picior de lemn.
Nu exista acte sigure, mai sigure, mai putin sigure sau nesigure.
Va multumesc pt raspuns, domnule avocat. Revin cu intrebarea: rudele pot fi martori (de ex sora mea, care are varsta de 65 ani, poate fi unul dintre martori) ?