avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. in legatura cu persoana adulta, cu handicap ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. in legatura cu persoana adulta, cu handicap grav. si asistent personal.

Ma numesc Detesan Ioan. Tata 83 ani e bolnav grav. Cu asistent personal eu sunt pensionar , limita de varsta . la 58 ani. Am dreptul legal sa fiu angajat ca asistent personal. al tatalui meu. de catre Primarie,? In ce conditi ? Si in baza carei Legi, art. alin. va multumesc. 25 nov 2017.

Alte discuții în legătură

Asistent personal si, concomitent, pensionar pentru limita de varsta julian28 julian28 buna ziua, tatal meu este asistent personal pentru mama mea (persoana cu handicap grav), este angajat la Primarie. Varsta tatalui meu este de 66 ani si vrea ... (vezi toată discuția)
Drepturi copil cu handicap mihai_enculescu mihai_enculescu Buna ziua Sunt tatal unei fetite in varsta de 8 luni care este incadrata cu handicap grav cu drept de insotitor. Sotia este in concediu maternal si nu doreste ... (vezi toată discuția)
Intretinere bolnav mihai.nicos mihai.nicos Buna Ziua! In cazul in care membrul unei familii (respectiv tatal) este diagnosticat cu cancer si acesta nu are posibilitatea de a se intretine exista ... (vezi toată discuția)