avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire la servici dupa concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire la servici dupa concediu crestere copil

Intentionez sa revin la servici dupa concediul crestere copil, dar doresc sa beneficiez de acel stimulent de 500 lei, daca nu s-a schimbat intre timp valoarea. Cu cat timp exact trebuie sa incep serviciul, ptr a beneficia de stimulentul de insertie? Copilul implineste 2 ani FIX pe 26 aprilie. Stiu ca e necesara revenirea la servici cu 2 luni inainte. Din calculele mele, ar trebui sa incep serviciul la sfarsitul lunii ianuarie. Multumesc anticipat ptr raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: florentinn , utilizator 15:04, 26 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa reveniti la munca inainte de 26 februarie 2018.

Stmulentul de insertie are, in prezent, valoarea de 650 lei.
eu credeam ca din ianuarie, deoarece stiam ca eu ca mama, nu am dreptul sa stau acasa si ultima luna, aceasta revenind tatalui copilului, daca doreste sa beneficieze de ea. prin urmare, daca fac cerere de intoarcere cu 01 februarie este perfect ptr a putea beneficia de acest stimulent. multumesc mult!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cele 60 de zile menționate în legislație cuprind și luna tatălui.
Multumesc. M-am lamurit acum. O zi excelenta va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedii suprapuse Lili5678 Lili5678 Buna ziua. Sunt in concediu creștere copil până la 29.07.2019 ,in luna februarie am născut al doilea copil, este adevărat că voi primi o singura ... (vezi toată discuția)
Va rog sa imi spuneti cand trebuie sa revin la serviciu din ccc ... marina12.06 marina12.06 Va rog sa imi spuneti cand trebuie sa revin la serviciu din CCC pt a beneficia de stimulent de inserție.Mentionez ca cel mic împlinește 2 ani in 6 ... (vezi toată discuția)
Decizie privind suspendarea stimulent de insertie IPetre IPetre Buna ziua si la multi ani! Am si eu nevoie de o confirmare privind urmatoarea situatie: Sotia mea trebuia sa stea in concediu postnatal pana pe 16 ianuarie ... (vezi toată discuția)