avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIU IN PREAVIZ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIU IN PREAVIZ

Buna seara!
Se poate lua concediu de odihna in preaviz?
Cel mai recent răspuns: georgianaflorina , utilizator 10:03, 12 Octombrie 2009
Pentru clio06, pct.1 - daca societatea este de acord se poate lua concediu de odihna in preavizul aferent demisiei. Am avut cazuri concrete. Unele firme insa prefera sa nu aprobe concediu pentru ca persoana care pleaca sa reuseasca sa-si predea proiectele unui alt salariat sau sa le finalizeze inainte de data incetarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat madi33 madi33 Am fost angajat 2 ani si 8 luni din care mi-am luat concediu de odihna 5 zile, urmeaza ca la sfarsitul lunii august sa plec din firma.Ce se intampla cu zilele ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in preaviz popanaid popanaid Buna ziua, am 2 intrebari referitoare la concediul de odihna: 1. se poate efectua concediu de odihna in timpul preavizului, la cererea angajatului, fara a se ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in preaviz stelamudura stelamudura Buna seara. Am o cerere pentru efectuarea a 4 zile de concediu de odihna, aferent anului in curs, cerere semnata si aprobata de catre domnul director. ... (vezi toată discuția)