avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Agenția ma poate obliga sa vând strict cu ei?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Agenția ma poate obliga sa vând strict cu ei?

Am
Încheiat un contract de reprezentare exclusiva cu o agenție . Dar dânșii se mișcă prea greu și am fost ofertat de o persoana pe care nu mi a adus o agenția. Eu am vreo obligație fata de aceștia mai ales ca
Am cerut reconcilierea contractului iar aceștia au dat o din gard in gard? Ma bate gândul sa apelez la OPC.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Al Bundy , utilizator 10:03, 26 Noiembrie 2017
Depinde , daca in contract scrie ca nu puteti vinde decat prin agentia lor, atunci aveti aceasta obligatie. De ce nu reziliati contractul pe motiv ca nu mai doriti sa vindeti?
Am
Încercat sa îl reziliez
Și sa plătesc costurile de
Promovare dar agenția o da in garduri , adică
Mai direct zic ca reziliem și când ajung la ei găsesc motive. Dar vor avea supriza de ziua romanilor
Din partea OPC ului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea contractului de intermediere. Al Bundy Al Bundy Buna ziua, intrebarea mea este simpla: daca mi-am gasit cumparator la imobil pentru ca agentia se misca prea incet, am vreo obligatie fata de ... (vezi toată discuția)
Am semnat un contract păgubos cu o agenție imobiliară, a cărei adresă este fictivă și nu mai poate fi contactată. care sunt șansele mele să scap de acest contract? camelia adina camelia adina buna seara, am semnat un contract cu o agentie imobiliara importanta. pt vanzarea unui imobil. in acest contract la obligatiile lor nu prea scrie clar ce ... (vezi toată discuția)
Clauza contract de comision pentru vanzare mihaigrecu mihaigrecu Buna ziua, Am semant zilele trecute un contract de comision,cu clauza de exclusiviate, cu un agent imobiliar. Recitind acum contractul, observ ca clauza ... (vezi toată discuția)