avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovare

Buna ziua,
Problema pe scurt, este urmatoarea:
Incepand cu 01.05.2015 am fost promovata de pe studii medii pe studii superioare III S prin transformarea postului (asa scrie in decizie). In urma acestei promovari, nu am primit la salariu nici un ban in plus, am primit in continuare acelasi salariu. In aceasta perioada, in institutie se pregateste un alt val de promovari iar mie mi se spune ca nu am dreptul sa fiu promovata II S pentru ca nu au trecut 3 ani de la ultima promovare.
Vreau sa stiu daca este corect, desi legea spune ca promovarea in grade sau trepte se face din 3 in 3 ani.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihaelacoman , utilizator 11:29, 26 Noiembrie 2017
Dacă în mai 2015 ați fost promovata, atunci aveți dreptul la promovare după mai 2018.
Buna ziua,
multumesc pentru raspuns!
Totusi, promovarea prin transformarea postului (fara a primi nimic in plus la salariu) se considera promovare in treapta? Eu consider ca promovare inseamna bani in plus la leafa. Este doar o interpretare a mea? Pai ies la pensie si nu mai ajung I S !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

perioada de debutant - dumi32 dumi32 Buna ziua vreau sa va intreb daca dupa expirarea perioadei de debutant si incadrarea pe postul urmator in grad este considerata promovare? Multumesc. (vezi toată discuția)
Avansare in treapta in urma transformarii postului in studii superioare si majorarii salariului cu 20% novac nadia novac nadia Va supun atentiei urmatoarea problema: l a 01.09.2008 a avut loc transformarea unui post de secretar III, studii medii, in post de secretar cu studii ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar, referent principal cu studii medii, vechime in functie peste 20 ani. Am terminat Facult de Manag-Fin , specializarea management, 3 ani cu ... (vezi toată discuția)