avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Îmi pot repara mașina dacă polița de asigurare a ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Îmi pot repara mașina dacă polița de asigurare a vinovatului nu există în baza de date a asigurătorului?

Buna ziua !am avut accident cu o mașina de Franța.
A fost cu parte. Vătămată nu foarte grav !
A venit poliția. S a făcut măsurători proces verbal ,vinovat cel cu nr de Franța Inițial a pretins ca are asigurare a preZentat un document de la Allianz Iard
Cei de la asigurări Allianz Țiriac au făcut constatarea și ce era pe dedesubt unde nu S a văzut când poliția a făcut procesul verbal!
După 3 săptămâni a venit răspunsul ca asigurarea nu exista !
Am deschis un dosar la BAAR
Întrebarea mea este imi pot repara mașina ? Cei de la baar preia dosarul cu poze de la Allianz ? Sau trebuie sa ii astept sa facă și ei o constatare ?
Imi trebuie mașina deja am o luna și jumatAte de când stau cu mașina pe dreapta !
Eu am făcut poze !!!
Va rog un răspuns

Alte discuții în legătură

Buna, as dori o informatie in legatura cu un accident petrecut ... Szili2024 Szili2024 Buna , as dori o informatie in legatura cu un accident petrecut in Romania, eu find despagubitul, iar vinovatul nu are RCA la masina. Avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Despagubire cand esti implicat intr-un eveniment rutier in alta tara anays18 anays18 M-ar interesa sa stiu care este procedura de recuperare a daunei in cazul unui accident de masina, care s-a petrecut in Ungaria,si pentru care nu am fost ... (vezi toată discuția)