avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna, as dori o informatie in legatura cu un accident ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna, as dori o informatie in legatura cu un accident petrecut ...

Buna ,
as dori o informatie in legatura cu un accident petrecut in Romania, eu find despagubitul, iar vinovatul nu are RCA la masina.
Avand in vedere ca autoturismul meu a fost distrus in proportie de 100% si nu se poate repara, s-a transportat la fier vechi, si radiat din circulatie.
Vinovatul nu vrea sa imi ofere bani, ne-am inteles ca imi cumpara alta masina din banii lui, dar a trecut o saptamana de la accident si inca nu am primit nici un raspuns de la el.
Ce e de facut in acest caz?
Cel mai recent răspuns: mattilat , utilizator 09:38, 25 Noiembrie 2024
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
In baza procesului verbal eliberat de politie deschideti dosar de dauna la BAAR
Pai, dacă vinovatul nu are asigurare la mașină, cum deschide pagubitul dosar la BAAR?

Olga Tanasa a scris:

In baza procesului verbal eliberat de politie deschideti dosar de dauna la BAAR

Multumesc pentru raspuns! treaba este ca politistul nu mi-a dat doar autorizatie de reparatii, altceva nimic.A zis ca daca se ajunge in instanta el are obligatia sa duca actele la tribunal

OctaviaMaria a scris:

Pai, dacă vinovatul nu are asigurare la mașină, cum deschide pagubitul dosar la BAAR?

Olga Tanasa a scris:

Păi oare nu cumva ăsta este chiar scopul existenței BAAR?

Alte discuții în legătură

Actionare in instanta a vinovatului care a produs pagube materiale intr-un accident rutier gabrielion gabrielion Cu rugamintea de rigoare,vreau sa aflu daca pot da in judecata in nume propriu pentru producerea de pagube materiale pe cel care a produs un accident rutier in ... (vezi toată discuția)
Îmi pot repara mașina dacă polița de asigurare a vinovatului nu există în baza de date a asigurătorului? Roxana08031995 Roxana08031995 Buna ziua !am avut accident cu o mașina de Franța. A fost cu parte. Vătămată nu foarte grav ! A venit poliția. S a făcut măsurători proces verbal ... (vezi toată discuția)
Asiguratorul nu face nimic carmencita76 carmencita76 Buna ziua.acum 2 săptămâni un cetatean din Ungaria m-a lovit din spate.si-a asumat bine.am fost la poliție unde am dat declarații.s-au constatat pagubele ... (vezi toată discuția)