avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... stie cineva ceva articole de lege legat de unele fapte ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

stie cineva ceva articole de lege legat de unele fapte ?

Buna, in primul rand capetelor luminate !
As aprecia si tot odata as avea marea rugaminte, daca cineva ar putea sa ma ajute sa imi dea ceva articole de lege care sa sustina faptele mai jos enumerate , asa in ordinea dupa care apar 1 , 2 ,3,4,5,6,7,8.

1. Fals in declaratii notariale
2. Inselaciune , excrocherie
3. Denunt Calomnios
4. Instigare la ura
5. Inducere in eroare a organelor de politie
6. Prezentarea unor minciuni ca fapte adevarate..si a unor adevaruri , ca minciuni
7. Inducerea in eroare a instantelor de judecata , mintind si declarand minciuni , fara suportul unui act doveditor.
8. Abuz de functie, influentand prin functia ce o detine , la unele avantaje materiale
..................................................................................................................
......vreau sa va precizez ca toate aceste fapte, au fost savarsite...si am formulat o plangere penala in care vreau sa dau si articolul la care face referire fapta respectiva.
...............Va multumesc mult pt amabilitate .
M.N
Cel mai recent răspuns: w0lfshad3 , utilizator 04:54, 12 Octombrie 2009
1. fals in declaratii - Art. 292
2. Inselaciune - Art. 215
3. Instigarea la discriminare - Art. 317
4. Abuzul in serviciu contra intereselor persoanelor - Art.246
3.Art. 259. - Denuntarea calomnioasa

1.Fals in declaratii(complicitate):
www.avocatnet.ro/content/for...

8.Abuzul de functie si folosirea de informatii privilegiate vor iesi de sub incidenta noului Cod Penal, dar se vor mentine in Legea speciala 78/2000
Nota personala: presupun ca se refera la functii ocupate in institutiile statului.

7. poate trece ca 3.
6. poate trece ca 1.
5. poate trece ca 3. si 1.
Ultima modificare: Luni, 12 Octombrie 2009
w0lfshad3, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inducerea in eroare a organelor judiciare stefystef2010 stefystef2010 In cazul in care am primit NUP de la Parchet pentru Abuz in serviciu si ulterior Tribunalul respinge plangerea petentului impotriva ordonantei procurorului , ... (vezi toată discuția)
Plangeri penale abuzive RobertZoicas RobertZoicas Buna ziua. Va rog sa ma informati cum pot sa opresc inregistrarile abuzive de plangeri penale. Mai nou, este o practica de depunere a plangerilor penale pentru ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios ContSters287513 ContSters287513 Fostul patron pentru a se razbuna pe mine ca l-am reclamat la ITM si a fost sanctionat mi-a facut plangere penala la politie, si la Primarie, prezentand niste ... (vezi toată discuția)