avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calculul drepturilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calculul drepturilor

In hotararea pe care am primit-o scrie ca obliga parata la plata de despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi reactualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat salariatul.
Eu inteleg din hotarare ca salariile trebuie calculate pt fiecare luna in care am fost concediat ilegal cu toate sporurile ca si am fost present la munca si apoi sumele trebuiesc actualizate dupa euro sau rata inflatiei, daca gresesc va rog sa ma corectati.
Pentru ca aceste calcule sa fie facute corect si legal trebuie sa apelez la executor si la expert?
Cum pot sa fiu sigur ca sunt calculate corect asa cum prevede hotararea judecatoreasca?
Va multumesc anticipat pt raspuns.
Ultima modificare: Duminică, 26 Noiembrie 2017
tory_bei, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 27 Noiembrie 2017
Intr-adevar, pentru un calcul corect puteti apela la un executor judecatoresc sau la un expert contabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma de bani litigiu de munca castigat cirsteaioana cirsteaioana Buna seara Litigiu de munca castigat.Decizie definitiva si irevocabila. Care este procedura de recuperare a salariilor indexate , majorate si reactualizate ... (vezi toată discuția)
Salariile indexate, majorate si reactualizate alcibiade alcibiade Buna ziua, In conditiile in care instanta de judecata dispune : Obliga intimata ____________ la plata catre contestatoare a unei despagubiri egale cu ... (vezi toată discuția)
Litigii munca Shogun72 Shogun72 Am câștigat procesul cu vechiul angajator si instanța a dispus reintegrarea si toate celelalte. Problema mea este ca in momentul acesta sunt angajat in ... (vezi toată discuția)