avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocație copil in Austria.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocație copil in Austria.

Buna seara. Spuneti-mi ,va rog, pot primi alocația pentru copil,daca nu am lucrat legal in Austria. Sunt mama singură si am domiciliu pe Austria de 3 luni.
Cel mai recent răspuns: MarinaElisa , utilizator 11:14, 27 Noiembrie 2017
Unde locuiți efectiv cu copilul în prezent`?
Locuim in Austria,avem visa de reședință aici. Copilul merge la grădiniță privată.
Vreau sa mai intreb daca pot face "anmeldung bescheinigung " fără ca sa am contract de munca aici in Austria ?Mersi anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara, tatal cetatean austriac Madalina3 Madalina3 Buna ziua! As dori cateva sfaturi,raspunsuri daca se poate.Am avut o relatie cu un cetatean austriac relatie din care a rezultat un baietel,care are varsta de ... (vezi toată discuția)
Ajutor social, european sau romanesc pentru copil ContSters319295 ContSters319295 Buna seara,am si eu o intrebare dar mai intai va explic situatia mea care ar fi urmatoarea:Am 24 de ani, in ianuarie 2013 am plecat din italia unde am stat de ... (vezi toată discuția)
Drepturile unui femei care lucreazã in austria ggdaniel ggdaniel buna ziua,puteți sa-mi spuneți va rog daca sotia mea care lucreaza in Austria forme legale ca ingrijitoare va pute beneficia de prenatal si post ... (vezi toată discuția)