avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... stadiu dosar de retrocedare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

stadiu dosar de retrocedare

cum aflu stadiul unui dosar de retrocedare si unde se solutioneaza?
Cel mai recent răspuns: xxx073 , utilizator 08:53, 14 Aprilie 2010
Faceti cerere in baza legii 544/2001(r) la primaria unde este depusa notificarea impreuna cu copia dupa actul dvs de identitate.
In baza carei legi este facuta revendicarea?
legea 10/2001,modificata ulterior,cred.
Perfect! Depuneti cererea asa cum v-am precizat!
Daca revendicarea este facuta la Primaria Municipiului Bucuresti atunci aveti posibilitatea sa intrati pe www.pmb.ro si sa completati formularul online ! Vi se va raspunde garantat !
am avut infatisare in 2005 la judecatoria zalau,unde a ajuns dosarul dupa contestatia depusa la primaria com.dobrin,jud.salaj,unde mi a mai cerut sa depun niste acte la dosar,lucru pe care l am si facut,si de atunci nu am mai primit niciun raspuns.mersi.
terenul este in jud salaj, si implicit cercetarile au fost facute in jud.salaj,judec.Zalau, dupa care,imi spunea primarul din comuna unde este situat terenul ca dosarul a fost trimis la bucuresti pentru solutionare.se poate asa ceva?

Alte discuții în legătură

Legea 10/2001 si legea 247/2005 seila seila Doresc sa aflu de la D-voastra in ce conditii se poate continua o actiune inceputa in termenul prevazut de Legea 10/2001 relativ la retrocedarea unei case cu ... (vezi toată discuția)
Legea notificarilor pe locuinte,exista? Radu31 Radu31 Buna ziua,aduc si eu in atentia dvs o problema care pare,pt mine, imposibil de rezolvat. Cel putin eu mi-am pierdut speranta ca cei care ar trebui sa se ocupe ... (vezi toată discuția)
Notificare conf. legii10, si actiune de revendicare in instanta,proces civil.. AKM AKM Sunt propietarul unei case si teren, cumparate de la primarie in baza legii nr.85/1992.In anul 2001 asa zisii fosti propietari au revendicat casa si terenul in ... (vezi toată discuția)