Buna seara.
În 2004 doi frați ai mamei au facut un act de vanzare cumpărare si i au vandut mamei 1.30 ha pământ. Luna trecuta a venit pe numele unui vânzător o somatie de plata de 566 lei drept impozit pe teren agricol în comuna respectivă . Am crezut ca nu a fost scos pamantul de pe rolul vânzătorului si de asta ia venit plata impozitului. Ma duc la primărie sa rezolv problema . Aici persoana de la primărie ma pune sa plătesc întâi impozitul si după aia sa opereze în registru agricol. Asta e îmi zic. Plătesc si când ma duc sa finalizez ce mi am propus .....stupoare : unchiul, adică vânzătorul, nu avea rol agricol, iar mama figura cu pământul respectiv pe rolul ei agricol. Întrebarea e:
1. Daca vânzătorul nu are rol în comuna respectivă ,pe ce are impozit de plătit?
2. Cum recuperez banii care i am dat deja, pentru ca mama e scutită de impozit?
Datorii la anaf
paulyno
Părinții mei au luat un teren in\'94 cu act de vanzae -cumparare dar nu l-au trecut pe rolul agricol la comuna in numele lor, iar vânzătorul nu l-a scos de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe nimic
neicaion
Buna ziua! In speranta ca voi primi un raspuns va multumesc anticipat. In 2013 am primit de la primarie, o somatie de plata a impozitului pentru o suprafata ... (vezi toată discuția)